Kružkovica vol. 4 (8.10.2013)


Minulý týždeň v utorok (08.10.2013) sa konala už v poradí 4. krúžkovica občiankárov z Pedagogickej fakulty UK.


Oficiálny začiatok akcie mal byť o 20:00 hod., ale ako povedal doktor Tománek: „presnosť je výsada kráľov“ a tak všetci prirodzene meškali. Ako prvý dorazil minulotýždňový oslávenec Dušan, ktorý oslávil krásnych mladíckych 26 rokov. Do 9 večer sa u Machnáča Lážo Plážo bare pomaličky zliezlo okolo 15 budúcich učiteľov. Privítacie úsmevy a pozdravy boli rýchlo za nami a prirodzene nasledovali rozhovory o škole, predmetoch a hlavne o našich učiteľoch a vyučujúcich.  Pomaličky sa večer rozbiehal a nasledovalo maškrtenie torty a prípitok na budúce kariérne úspechy.  

Ako to už na podobných akciách býva, pohárikov pribúdalo a na tanečnom parkete sa to pomaličky rozbiehalo. Stálicami parketu sa stali Gabika a Nika, aj s ich nikdy neúnavným tanečným partnerom, ktorým bol Dušan. Za stolom zatiaľ prebiehali vášnivé témy týkajúce sa štúdia, histórie, estetiky, etiky, politiky ako takej, politiky v našej krajine a konkrétne pripomienky na našich politikov, i filozofia sa tam priplietla. 


Pri bare sa neustále točil niekto z nás, nie len pre nedostatok drinkov, ale tiež sme intenzívne zlepšovali vzťahy s barmanmi. V ten večer nás obsluhovali dvaja príjemní barmani Kuko a Martin. Kuko bol zároveň našim DJom, ktorý nám pustil akúkoľvek pieseň. 

Nanešťastie náš hudobný štýl bol veľmi silný prierez od popu, cez slovenskú a českú klasiku, rock, oldies, latino až po evergreeny. Parket sa stal žeravým v momente, keď zahrali pieseň Na čo pôjdem domov. Po tomto songu ľudia ostávali tancovať až do záveru a nie len to, postupne sa k nám pridávali neznámi študenti, ktorí si prišli k Machnáčovi len tak posedieť. 

Akciu u Machnáča sme ukončili o 1 ráno a čakala nás dlhá cesta na Mlyny. Rozhodli sme sa ísť peši a cesta trvala asi 45 minút. Počas prechádzky sme sa ešte mnohokrát zasmiali a s príjemnými spomienkami sme sa uložili do svojich postieľok. :-)


Ak chceš aj TY lepšie spoznať svojich kolegov z občianky NEVÁHAJ a PRIDAJ sa nabudúce k NÁM! :-) 
                                                                                                        
príspevok pripravila: Nika







        

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Auto Scroll Stop Scroll